Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Το Fox έδωσε υπόσχεση σεναρίου στην πιθανή σειρά Talent


Το Fox ανακοίνωσε ότι θα ετοιμάσει τηλεοπτική μεταφορά για το graphic novel "Talent", με τον showrunner του Justified, Graham Yost, να βρίσκεται πίσω από το project σε συνεργασία με την Boom! Studios, η οποία είχε κυκλοφορήσει το graphic novel.

Ο Neil Moritz μέσω της Original Films και η Sony Pictures Television θα το ετοιμάσουν ως ωριαία δραματική σειρά με το Fox να δίνει υπόσχεση σεναρίου με πλάνο να δώσουν απευθείας παραγγελία σειράς. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα προσπαθήσει κάποιος να δώσει μεταφορά για το κόμικ των Christopher Golden και Tom Sniegoski, με το αρχικό πλάνο να θέλει κινηματογραφική μεταφορά όταν η Universal Studios ήταν στο project.

Η υπόθεση αφορά μια καθηγήτρια πανεπιστημίου, την Nicole Dane μοναδική επιζόντας της συντριβής ενός αεροπλάνου, η οποία θα ανακαλύψει ότι έχει κληρονομήσει τις ικανότητες των υπόλοιπων επιβατών που πέθαναν. Έτσι θα αποφασίσει να βάλει τα νέα της ταλέντα σε λειτουργία με σκοπό να ξεφύγει από αυτούς που την θέλουν νεκρή.

Ο Yost θα γράψει και θα είναι ειδικός παραγωγός ενώ οι Moritz, Pavun Shetty, Toby Jaffe, Stephen Christy και Ross Richie θα είναι ειδικοί παραγωγοί μαζί με το δημιουργικό δίδυμο, Golden και Sniegoski.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου