Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ο Noah Centineo θα είναι ο He-Man στο Masters of the Universe;


Σύμφωνα με πληροφορίες του TheWrap ο Noah Centineo είναι σε συζητήσεις για να πάρει τον ρόλο του He-Man στο reboot του Masters of the Universe, το οποίο ετοιμάζουν οι  Sony Pictures και Mattel Films.

Οι Adam και Aaron Nee θα σκηνοθετήσουν την ταινία από σενάριο των Art Marcum και Matt Holloway. Ο David S. Goyer θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού, με τους Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch και DeVon Franklin να έχουν καθήκοντα παραγωγού. Οι Julia Pistor και David Voss θα έχουν ρόλο ειδικού παραγωγού μέσω της Mattel και ο Matthew Milam θα έχει την επίβλεψη του πρότζεκτ για λογαριασμό της Sony. Η υπόθεση του φιλμ που διαδραματίζεται στον πλανήτη Eternia ακολουθεί τον πολεμιστή Prince Adam ο οποίος μετατρέπεται στον ήρωα He-Man και έρχεται αντιμέτωπος με τον κακοποιό Skeletor που θέλει να κατακτήσει το Castle Grayskull.

Ο Noah Centineo για την φετινή χρονιά έχει ένα επεισόδιο της πρώτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Good Trouble" και τις ταινίες The Perfect Date, Charlie's Angels, The Diary και To All the Boys I've Loved Before 2.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου