Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Το κόμικ Teddy Boy θα αποκτήσει μεταφορά


Η Pulse Films και ο σκηνοθέτης του Infernal Affairs, Andrew Lau, αγόρασαν τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δικαιώματα για την αγγλόφωνη μεταφορά της κινεζικής σειράς κόμικ, Teddy Boy, η οποία είναι η βάση και της γνωστής σειράς ταινιών της δεκαετίας του '90, Young And Dangerous.

Οι Thomas Benski, Dimitra Tsingou και Brian Levy θα έχουν χρέη παραγωγού για την Pulse μαζί με τον Lau και τον Andrew Loo της Initial A. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμη αν θα ετοιμάσουν κινηματογραφική ταινία ή τηλεοπτική σειρά, αλλά ήδη έχουν ψάξει για σεναριογράφους και σκηνοθέτες. Η συμφωνία έγινε με τον κινεζικό εκδοτικό οίκο Concord Publishing που έγραψε ο Kai-Ming Man με σχέδιο του Yu-Kwok Lun. Το Teddy Boy ακολουθεί την άνοδο του Ho-Nam Chan στον εγκληματικό κόσμο του Χονγκ Κονγκ, και εξερευνά την αφοσίωση, την αδελφότητα, την πολιτική και την διαφθορά στον υπόκοσμο. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν οι δημιουργοί θα το μεταφέρουν στην Αμερική ή αν θα το κρατήσουν στο Hong Kong.

Το κόμικ κυκλοφόρησε το 1992 και είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια κόμικ της Κίνας αφού συνεχίζει να κυκλοφορεί κανονικά. Ο Lau συνολικά είχε κάνει έξι τοπικές παραγωγές από το 1996 μέχρι το 2000.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου